Tayakadın Şehit Cem Havale Ortaokulu

Vizyon: Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen,ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan,insana ve çevreye saygıyı ilke edinen;yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen,mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.

Misyon: Biz Tayakadın Orta Okulu olarak; Atataürkçü düşünce çizgisinde,yaratıcı düşünen,öğrenmeyi öğrenen;öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen,rekabetçi,ekip çalışmasına inanan,ulusal ve evrensel değerlere bağlı,her alanda başarıyı hedefleyen,sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak;çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tayakadinoo.meb.k12.tr

Adres - Tayakadın Köyü / EDİRNE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Tayakadın Köyü şehir merkezine 12 km. uzaklıktadır. 450 hane köyde yaklaşık 2000 nüfus bulunmaktadır. Köylüler çiftçilik ve hayvancılıkla geçimimi sağlamaktadırlar. Köy çevresinde fabrikalaşma çok olduğundan işçi olarak çalışan sayısı oldukça fazladır. Bu da köyün ekonomisine olumlu olarak yansımaktadır.

Adres - Tayakadın Köyü / EDİRNE

Ulaşım Edirne - Tayakadın Köyü arasında her saat başı karşılıklı ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12 KM.